Tungvektere inn i styret i Din Markedsavdeling

Vi er stolte over at Eirik Øiestad og Hans Christian Bjørkto har sagt ja til å bli styremedlemmer i Din Markedsavdeling. Begge har tung kommunikasjonserfaring fra Norge og utlandet, og etablert og drevet suksessrike selskaper. Eirik er co-grunder av kommunikasjonsbyrået SLÄGER AS som kan skilte med å ha jobbet med blant annet andre Facebook, Adidas, Sony og Tine. Hans Christian er co-grunder av reklamebyrået FREDAG AS som gjorde stor suksess på 2000-tallet med blant annet andre Posten, Bring og Broadnet på kundelisten. Hans Christian jobber nå som bedriftsrådgiver innen forretningsutvikling og innovasjon.

Din Markedsavdeling er glade for å kunne ha slike ressurser på laget. De har allerede bidratt til å gjøre oss bedre, og vi ser frem til å videreutvikle selskapet med Eirik og Hans Christian på laget.

Se deres LinkedIn profiler her:
Eirik Øiestad
Hans Christian Bjørkto

img_0171