Sportmedia AS med Din Markedsavdeling på laget

Utgiver av flere av Norges største sportsmagasiner, SPORTMEDIA AS, har valgt å ta med seg Din Markedsavdeling på laget. Sportmedia AS som blant annet gir ut SKISPORT, FRIIDRETT og SYKKELMAGASINET har initiert et nytt og spennende prosjekt der Karl Einar Jensen fra Din markedsavdeling er sentral. Etter et langt liv innen seilingen og Helly Hansen har Karl Einar inngående forståelse og for mekanismene innen idretten og et utstrakt nettverk som Sportmedia vil nyte godt av i det nye prosjektet.

Sportmedia AS eies av medieselskapet Molte AS som produserer innhold og hjelper virksomheter med å drifte deres digitale kanaler. Begge selskapene ledes av Espen Thorsby.

img_3705-1Fra venstre; Karl Einar fra Din Markedsavdeling, prosjektleder i Pia Thorsby og Espen Thorsby fra Sportmedia AS og Molte AS.